Thursday 15 December 2016

LAST MINUTE CHRISTMAS GIFT IDEAS - LOVELY JEWELS


Sziasztok!  Mint tudjátok, szinte már hagyomány nálunk, hogy minden évben készülünk Nektek néhány karácsonyi ajándékötletet tartalmazó bejegyzéssel, s ez idén sincs másképp. Mai posztunk különlegessége azonban, hogy nemcsak szuper last minute ötleteket gyűjtöttünk egy csokorba, hanem egyúttal azt is megmutatjuk, melyek az idei év legkedveltebb ékszertrendjei.
Igyekeztünk olyan örök klasszikus mániákat válogatni, melyek nemcsak idén télen számítanak divatosnak, hanem egész biztosan hosszú éveken át hatalmas kedvencei lesznek megajándékozni kívánt szerettünknek. Úgyhogy, ha még mindig ajándékötleteken gondolkoztok Anyukátok, testvéretek vagy párotok részére, bízunk benne, hogy inspiráló lesz számotokra mai cikkünk. Sajnos az online rendelésekhez már kicsúsztunk a határidőből, pedig ha ékszer, az Újvilág Ékszer Óra webshopja az utóbbi hónapokban nagyon közel került a szívünkhöz. Mi az ajándékok egy részét innen szereztük be ugyanis, szuper gyorsak és kedvesek voltak, ráadásul gyönyörű termékeik vannak. Úgyhogy, ha kedvet kaptok és ékszer- vagy óra meglepetésen töritek a buksitokat, Budapesten az Allee-ban és Europarkban található üzletüket, illetve a győri Árkádban, belvárosban és Intersparban található Újvilág boltot, valamint a tatabányai (Vértes Center és Interspar) shopokat jó szívvel ajánljuk Nektek. Na de most vágjunk is bele, s nézzük, milyen mesés ékszerekkel lephetjük meg idén karácsonykor szeretteinket (vagy akár saját magunkat). 

I. MESÉS CHARMOK

Nálunk jelenleg a teljes család Pandora lázban ég, s azt kell mondjam, nekem is nagy szerelmeim lettek ezek a gyönyörű karkötők. Külön imádom, hogy a Pandora és Thomas Sabo ékszerek teljesen személyre szabhatóak, a különféle charmoknak köszönhetően ugyanis minden esetben egyedülálló végeredmény születik, így meglepetésünk garantáltan egyedi lesz. Szeretem benne, hogy minden medálhoz fűződik egy-egy számomra fontos személyes élmény, jó emlék, vagy nekem kedves személy.  

II. PRAKTIKUS ÓRÁK

Idén is hatalmas népszerűségnek örvendenek a cserélhető bőrszíjakkal megálmodott, letisztult órák is, melyek közül egyértelműen a Daniel Wellington darabjai lettek az idei Style and Blog favoritok. Egy ilyen praktikus óra is szuper karácsonyi meglepetés lehet, ráadásul férfiak és nők esetében egyaránt bevethető ajándék. Mi elsősorban egyszínű, például egy csodaszép fekete, vagy más sötét árnyalatú szíjjal ajánlanánk, később pedig vidám mintás, vagy pasztell szíjat is beszerezhettek hozzá.

III. ELEGÁNS ÓRÁK

A klasszikusan elegáns órák kedvelőinek is jó hírunk van, az Újvilág Óra Webshop oldalán ugyanis rengeteg arany, ezüst és rózsaarany színben pompázó szépségre bukkanhattok. A mi szívünkhöz a Fossil és Michael Kors darabok állnak a legközelebb, nagyon szeretjük a sajátjainkat is, hiszen tényleg évekig bírják, igazi örökdarabok, ráadásul mindenhez passzolnak.

IV. FÉM ÉS BŐR ÖSSZHANG 

Ha időtálló, ugyanakkor most is kifejezetten trendi ékszert kerestek, mindenképpen ajánljuk a bőrrel kombinált darabokat, melyek közül nekünk a Paul Hewitt és qudo a nagy kedvencünk. Az előbbi inkább fiatalos, karkötői és órái (szintén cserélhető szíjjal) férfiak és nők körében is hatalmas népszerűségnek örvendenek.  A qudo pasztell csodáiról pedig már tudjátok, mennyire közel állnak a szívünkhöz, gyakran láthattátok saját darabjainkat outfitekben is, de nálunk a családban Édesanyáink is nagyon szeretik a márkát.  

Reméljük, sikerült pár ötletet adnunk Nektek. Legyen szépséges estétek, sok puszi!


No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...