Tuesday 24 November 2015

FALL / WINTER BASIC CLOTHES AND ACCESSORIES

Sziasztok!
Ma egy újabb divatkalauzzal készültünk Nektek, melyben mégnézzük, melyek az őszi  - téli szezon legfontosabb alapdarabjai. Összegyűjtöttünk 10 olyan ruhadarabot és kiegészítőt, melyekre mindenképpen szükség lesz majd a mínuszok érkezésével. Bejegyzésünkben olyan basicekről olvashattok, melyek évről évre divatosak, ugyanakkor a praktikum és kényelem is jellemzi őket. Lássuk, mit érdemes a szekrényünkben tudni, ha trendin szeretnénk öltözködni, ugyanakor nem akarunk fázni idén télen sem. 
Reméljük, szeretni fogjátok a bejegyzést. Ha vannak további ötleteitek, mindenképpen írjátok meg nekünk. Sok puszi: Style and Blog


1. MELEG KABÁT
- COAT FOR WINTER - 


Nem kérdés, a tél talán legfontosabb alapdarabja egy jó kabát. Ha van rá lehetőségünk, természetesen pratikus lehet több trendi kabátot is beszerezni, ám ha egyetlen, jól megválasztott darab mellett döntünk, az első és legfontosabb szempont mindenképpen az legyen, hogy elég meleg-e. Ha kifejezetten fázósak vagyunk, érdemes bélelt parkat, vagy karcsúsított pufi kabátot választani, ha nőiesebb megoldást szeretnénk és kevésbé izgulunk a fagy és hideg miatt, egy szövetkabát is tökéletes választás lehet. 
Parkak esetében többnyire bézs, olajzöld és fekete színekből válogathatunk, szövetkabátoknál pedig továbbra is a világoszürke, fekete és barna hódítanak. Ezek azok az árnyalatok ugyanis, melyeket több év múltán is bátran elővehetünk majd szekrényünkből, garantáltan nem lesznek idejétmúltak. 


HASONLÓ KABÁTOKAT ITT TALÁLSZ / SHOP SIMILAR COATS HERE>>


2. MŰSZŐRME MELLÉNYEK ÉS STÓLÁK
- FAUX FUR VESTS AND STOLES - 


Az ősz beköszöntével egyre nagyobb szerepet kapnak a (lehetőleg mű)szőrme mellények, kabátok, valamint az idei szezon igazi trendújdonságai, a szőrme stólák. A méltán népszerű műszőrme nemcsak szuper nőies és sikkes viselet, de kifejezetten meleg is, így biztosan minden télen imádni fogjuk. Kedvenc műszőrme mellényeink nagyon jól mutatnak műbőr dzsekik, kötött pulóverek vagy éppen ingek, blúzok felett viselve, míg egy csodaszép, puha stólával régebbi, megunt, vagy éppen egyszerűbb szabású kabátjainkat is azonnal különlegessé varázsolhatjuk. Kísérletezzetek bátran, garantáltan szuper végeredmények születnek majd.


TOVÁBBI SZŐRMEMELLÉNYEK ITT / SHOP SIMILAR FUR VESTS HERE>>


3. PUHA SÁLAK
- WARM SCARVES - 


Nem hiányozhatnak ruhatárunkból az extra meleg, pihepuha kötött sálak és kámzsák sem. Igazi téli alapdarabok, remekül védenek a hideg ellen, ugyanakkor öltöztetnek is. Mivel ezeket a szép sálakat a kabátoknál, mellényeknél és pulóvereknél jóval kedvezőbb áron is beszerezhetjük,  érdemes lehet merészebb, vagányabb megoldásokra is beruházni. Az élénk színek, vidám minták ugyanis csodásan feldobják az unalmasnak tűnő téli szetteket, tökéletesen ellensúlyozzák a komorabb árnyalatokat és azonnal egy kis jókedvet csempésznek a borúsabb napokba. Ha pedig igazán ügyesek vagytok, akár saját készítésű darabokkal is próbálkozhattok, egy bögre forró csokoládé mellett ugyanis remek mulatság a kanapén ülve, kedvenc sorozatunkat nézve kötögetni. 


TÉLI SÁLAKAT ITT TALÁLSZ / SHOP SIMILAR SCARFS HERE>>


4. KÖTÖTT PULÓVEREK
- KNITTED SWEATERS - 


A kötött pulcsik szintén elengedhetetlen kellékei az őszi - téli szezonnak, ráadásul a biker dzsekiktől a hosszított szövetkabátokon át szinte mindennel tökéletesen mutatnak. Választhattok dekoltált vagy garbós verziót, ugyanakkor idén a félvállas és crop fazonok is hódítanak. Hatalmas előnyük, hogy tulajdonképpen a szivárvány összes színében megállják helyüket, így akár több éve elfelejtett kedvenceket is elővehettek, mi több, érdemes lehet Anyukátok és Nagymamátok kincsei között is keresgélni kicsit, hiszen egy kötött pulóver soha, de soha nem megy ki a divatból. 


HASONLÓ KÖTÖTT PULÓVEREK ITT / SHOP SIMILAR KNITWEAR HERE>>



5. FEKETE NADRÁG
- BLACK PANTS -

Valójában egész évben hasznosak, ám (egy jó farmer mellett természetesen) télen különösen nagy szükségünk van egy csinos, testalkatunkhoz  tökéletesen passzoló fekete nadrágra. Lehet farmer anyagú, műbőr, vagy akár a kettő kombinációja is, a lényeg, hogy tényleg jól mutasson rajtunk és jól érezzük magunkat benne, hiszen valószínűleg rengeteget fogjuk viselni. Érdemes figyelni arra is, hogy ne tévesszük össze a leggingssel, mindenképpen vastagabb anyagú, zsebekkel ellátott nadrágot válasszunk télre.

HASONLÓ FEKETE NADRÁGOK ITT / SHOP SIMILAR BLACK BLACK PANTS HERE>>



6. SZOKNYÁK ÉS RÖVID RUHÁK TÉLEN
- SKIRT AND SHORT DRESSES - 


Valahogy a szoknyákkal és rövidnadrágokkal télen gyakran bajban vagyunk, pedig megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombinálva szuper végeredményt érhetünk el. Egy jól megválasztott szoknya tulajdonképpen télen is must have. Elsősorban fekete, bordó vagy barna (mű)bőr, valamint sötétkékre festett farmer darabokat ajánlunk, a harisnya ugyanis elengedhetetlen kelléke minden szoknyás téli outfitnek. Mi főleg az időjárásnak megfelelő vastagságú fekete harisnyára szavaznánk, mely mindenképpen matt legyen, kerüljétek a fényes verziókat.

TOVÁBBI TÉLI SZOKNYÁKAT ÉS RUHÁKAT ITT TALÁLSZ / SHOP SIMILAR SKIRTS AND DRESSES HERE>>



7. VÁLLPÁNTOS TÁSKA 
- BAG WITH STRAPS - 


A hideg idő beköszöntével egyre kevésbé szeretjük a kézitáskákat vagy a karra akasztható nagyobb shoppereket. Praktikus tehát, ha van otthon egy olyan táskánk, mely hosszú füllel kiegészítve télen is jól kihasználható. Mi elsősorban a jól pakolható, nagyobb tote fazonokat ajánljuk, ezekhez ugyanis általában egy hosszabb pánt is csatlakoztatható, így vállon viselve garantáltan nem fog fázni a kezünk táskacipelés közben. Ám ha töretlenül a clutchokért rajongtok, célszerű olyan darabot választani, melyhez szintén jár egy hosszabb, általában láncos kis pánt. 

HASONLÓ PÁNTOS TÁSKÁK ITT / SHOP SIMILAR STRAPPED BAGS HERE>>



8. HANGSÚLYOS FÜLBEVALÓK
- STATEMENT EARRINGS - 


A téli hideg miatt magunkra öltött sok réteg ruha miatt ebben a szezonban sokkal kevesebb szerepet kapnak a csillogó ékszerek és más trendi kiegészítők. Bár a statement nyakékek csodásan mutatnak a pulóvereken, sajnos hajlamosak kihúzgálni egy - két szálat kedvenc pulcsinkból vagy sálunkból. A hosszúujjú kabátok és meleg kesztyűk miatt pedig a karkötők és gyűrűk halmozása is kevésbé népszerű ilyenkor. Így ha különleges kiegészítőre vágytok, elsősorban a hangsúlyos fülbevalókat ajánljuk erre a szezonra. Ezek a csodás darabok ugyanis a téli sapkák és sálak mellett is jól érvényesülnek, nőies és divatos megjelenést kölcsönöznek, s remekül feldobják a legegyszerűbb összeállításokat is. Választhattok igazán nagy, úgynevezett statement fazonokat, de egy extravagáns, kövekkel vagy gyöngyökkel dekorált kisebb fülbevaló is tökéletesen mutathat. Mindenképpen ügyeljetek azonban arra, hogy az arcformátokhoz, szemetek és hajatok színéhez megfelelő ékszer mellett döntsetek.

HANGSÚLYOS FÜLBEVALÓKAT ITT TALÁLSZ / SHOP SIMILAR STATEMENT EARRINGS HERE>>




9. KÉNYELMES CSIZMA
- COMFY BOOTS - 


Divathóbortok ide vagy oda, télen mindig szükségetek van egy kényelmes és kellően meleg cipőre, mely Veletek lesz akkor is, ha napokig csak esik, vagy éppen lehull az első hó. Bármilyen szépek is a magassarkú csizmák, kényelmetlen és veszélyes a jeges járdákon egyensúlyozni bennük. Így mindenképpen szerezzetek be egy, stílusotokhoz és téli kabátotokhoz tökéletesen passzoló, komfortos és bélelt, zárt cipellőt. Ez lehet egy vagány fűzős bakancs, egy csatokkal dekorált biker bokacsizma vagy a most szuper trendinek számító, térd fölé érő szárral megbolondított lapos, hosszú szárú csizmacsoda is, amennyiben elég vastag a talprésze ahhoz, hogy ne fázzatok fel. 

TOVÁBBI KÉNYELMES CSIZMÁK ITT / SHOP SIMILAR BOOTS HERE>>




10. AJAKBALZSAMOK ÉS KÉZKRÉMEK
- LIP BALM AND HAND CREAM -


Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk a bőrápolás fontosságát is. Nyáron hajlamosak vagyunk kicsit háttérbe szorítani az ajakbalzsamok és testápolók használatát, ám a hideg idő beköszöntével ideje újra elővennünk nagy kedvenceinket. Mindenképpen dobjatok be a táskátokba egy számotokra bevált ajakápolót és kézkrémet, hiszen nincs is csúnyább a cserepes ajkaknál és repedezett bőrnél. Ha pedig elfogytak a kedvencek, azonnal írjátok fel őket képzeletbeli kívánságlistátok legfelső csücskébe. Hiszen tudjátok, a megelőzésnél nincs fontosabb : )

SZUPER AJAKÁPOLÓKAT ITT TALÁLSZ / SHOP SIMILAR ITEMS HERE>>





3 comments:

  1. Egyszerűen imádom ezt a blogot!Az igényesség és az igazi hozzáértés tükröződik minden bejegyzésben.A fenti bejegyzés is egy tökéletesen megszerkesztett,szemet gyönyörködtető,hasznos olvasmány.Igazán örülök,hogy a magyar blogok között is akad ilyen gyöngyszem!
    Bea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drága Bea,

      Nagyon - nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, elmondhatatlanul jólesett a hozzászólásod és szívből örülök, hogy így gondolod :) Sok puszi Neked: Mesi

      Delete
  2. Que imágenes de inspiración más bonitas. Un besazo guapa

    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/11/encajes-lentejuelas-y-pelo.html

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...