Tuesday 7 July 2015

LILAC LOVE

Heart It
Sziasztok drágák!
Aww, ezer éve nem volt alkalmam ide írni, de hiányzott már! Mi újság, hogy vagytok? Nagyon sokan kérdezitek, hogy itt mi a helyzet, hogy érzem magam Pesten, mit csinálok. Annyira édesek vagytok és nagyon jólesik, hogy érdeklődtök, viszont egész egyszerűen úgy érzem, nem jut időm semmire, így sajnos a válaszokkal is késésben vagyok még mindig. Nagyon szeretnék egy hosszabb bejegyzésben összefoglalni mindent, ami az elmúlt időszakban történt, de egyelőre sajnos tényleg nem tudom, mikor és hogyan fogjak hozzá. Meg sajnos picit azt sem, mit írjak. 
Egyelőre a próbálom szokni az új helyzetet fázisban vagyok, mi tagadás, nem megy könnyen. Most úgy érzem, hogy nagyon sok a meló, nem tudom, hogy ez azért van, mert még nem szoktam hozzá a rohanáshoz, vagy tényleg picit túlhajtom magam, mindenesetre nehéz hozzászokni, hogy ilyenkor, este 8 után esek haza, fáradtan, kimerülten. Emellett - szégyen vagy sem - pokoli honvágyam van, nagyon hiányzik a régi lakásunk, amit én igazán otthonomnak tekintettem, s még ennél is jobban a kis családom, barátaim. Igyekszem persze beilleszkedni, bár egyelőre a hétvégék is elég összevisszaságban teltek.   
Sajnos sok időm most nincs, mert ha el akarom csípni a konditermet, rohannom kell, úgyhogy nem csipogok tovább. Most hétvégén dolgozni fogunk, aztán hazamegyünk végre, de közben igyekszem összeszedni a gondolataimat, írni és hozni egy My Weeket. Nagyon - nagyon szeretlek Titeket és nagyon köszönöm, hogy még mindig itt vagytok! Remélem Veletek minden rendben!
Sok - sok puszi:
Mesi

Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It
Heart It

OUTFIT
FODROS LILA RUHA / LILAC DRESS - NANA'S
TÁSKA / CLUTCH BAG - ELLEN VICIUS
BŐR KARKÖTŐK / LEATHER BRACELETS - QUDO
TETOVÁLÁS / TEMPORARY TATTOOS - ARANYTETOVÁLÁS (megvásárolható itt / shop now here ››)
ARANY TELEFONTOK / PHONE CASE - IPEEL (megvásárolható itt / shop now here ››)
SARU / FLAT SANDALS - PULL AND BEAR
KÖRÖMLAKK / NAIL POLISH - ESSENCE (21 a whisper of spring)

PHOTOGRAPHED BY BERTIOLAH

SHOP SIMILARS ONLINE



2 comments:

  1. Eltudom képzelni milyen lehet, szóval türelmesen várunk!:) Kicsit nyugodj meg, próbálj hozzászokni a nagyváros forgatagához és ha úgy érzed, akkor írd le nekünk mi történik az életedben. ❤️ Sok puszit és erőt küldök!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De drága vagy Eszti, nagyon szépen köszönöm, olyan jólesett, amit írtál :)
      Legyen csodaszép napod, én is sokszor puszillak! ❤️ ❤️

      Delete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...