Tuesday 19 November 2013

SWEATHER WEATHER


Az egyre hűvösebb idő beköszöntével előtérbe kerülnek a jó meleg kötött pulóverek, és szinte minden nap beépülnek a szettekbe, outfitekbe. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy készítünk egy bejegyzést melynek abszolút főszereplői a pulóverek lesznek. A következőkben  sorra vesszük, melyek a mi kedvenc pulóvereink, milyen stílust, színt, fazont ajánlunk, illetve leírjuk,  hogyan viselnénk őket idén. Igyekszünk inspirációt adni ahhoz,  hogyan is lehet kombinálni, variálni ezeket az őszi / téli alapdarabokat, és leírjuk, hogy hol érdemes körülnézni vásárlás előtt. Az online üzletek kínálataiból is szemezgetünk, ezeket is megtaláljátok majd minden kategória alján. Jó böngészést csajok!


Elsőként beszéljünk egy picit a színekről. A fekete, fehér és bézs színek idén is tökéletes alapdarabok, hiszen mindennel jól kombinálhatóak. Mi kifejezetten szeretjük ezeket az egyszerűbb pulcsikat mintás nadrágokkal vagy szoknyákkal kombinálni, de a kedvenc farmernadrágunk, vagy ceruzaszoknyánk is jól passzol ezekhez az egyszerű de nagyszerű pulcsikhoz. 



Ha szeretnénk az őszi / téli trendszíneket is beépíteni a szettjeinkbe, válasszunk sötétkéket, szürkét, vagy burgundit. Ezeket a színeket és az alap fekete-fehéret szinte minden üzletben megtalálhatjuk nagyon nagy választékban.


Mi az őszi / téli időszakra sem búcsúzunk el a színektől. Lehet élénk, vibráló, vagy egy finom pasztell árnyalat, szívesen viseljük ezeket a színeket, főleg akkor, ha a zord, latyakos idő ellen kell valami plusz energia. :) Csodaszép színes pulcsikat találtok a Pull and Bear, H&M és az Orsay üzletekben.



A színek után fontos, hogy milyen fazonú pulcsit szeretnénk. Az egyenes vonalú, passzosabb darabok mellett még most is hódítanak az oversize, túlméretezett pulóverek, és szinte minden üzletben megtaláljátok őket. Ezeket érdemes skinny nadrággal, vagy passzos szoknyákkal viselni, hogy ellensúlyozzuk a felső lazaságát.



Nagyon nagy kedvencünk idén is a félvállas pulóver. Akár az oversize darabokat is viselhetjük így. Nőies és különleges lesz az összhatás, és akár egy nagy statement nyaklánccal is megbolondíthatjuk a szettet. A New Yorker, C&A üzleteiben és a kínai áruházakban is találhattok ilyen fazonú felsőket.



Meseszép flitteres pulcsikat is találunk már az üzletekben. Főként az F&F, Mango, C&A és Orsay boltokban érdemes őket keresni. Ezek egytől egyig nagyon elegánsak és nőiesek. Csak arra kell ügyelni, hogy ne egy szúrós darabot fogjunk ki, mert az kényelmetlen lehet, ezért jobb, ha mindig felpróbáljuk őket.




Már nyáron is megjelentek a 'beszédes' pólók, atléták, a hideg időben viszont átveszik a helyüket a feliratos meleg pulóverek. A Pull and Bear, a Zara és a H&M Divided része is több ilyen stílusú felsőt rejt.  




Ahogy közeledik a december, beindul a karácsonyi készülődés. Az angyalkák, hópelyhek, és rénszarvasok nemcsak a lakásdekorációkban jelennek meg, hanem a meleg, kötött pulcsikon is. Nektek van hasonló pulcsitok?



A különböző stílusú és színű pulcsik után jöjjön pár tipp arról, hogyan viseljük a kedvenc pulóverünket. A réteges öltözködés kedvelőinek érdemes kipróbálni az ing + pulcsi kombinációt. A pulcsin lévő gallér kifejezetten elegáns, és ha még merészebb összeállítást szeretnénk, viselhetünk itt is statement nyakláncot vagy gallérdíszt. Tavaly már több ilyen szettet is láthattatok a blogon, nekünk nagy kedvencünk, és valószínűleg idén is több outfitben visszaköszön majd ez a stílus. Az üzletekben most több rövid fazonú pulcsival is találkozhatunk, ezeket is így, inggel együtt érdemes viselni.




Nekünk több egyszínű pulcsi is lapul a szekrényünkben, amelyeket könnyedén különlegessé és elegánssá tehetünk, ha statement ékszereket viselünk hozzájuk. Óriási csillogó köves nyakláncokat vagy klasszikus arany láncokat is választhatunk, a végeredmény mindig valami új lesz.



A hideg időben szinte kötelező kiegészítő a sál. Érdemes többet is beszerezni, hiszen ezeket is bátran variálhatjuk a pulcsink színéhez, árnyalatához. Nagy kedvencünk a burgundi, a rózsaszín, a klasszikus fekete, a mustársárga, vagy a barnás árnyalatok.

+ 1 TIPP!
Ha nem szeretnénk a pulóvereket csak lazán leengedni a derekatokra, viseljétek őket betűrve. Ez a megoldás kifejezetten jó bővebb pulóvereknél, de akkor is érdemes így hordani a pulcsit, ha egy szép, elegáns övet viselünk.

A mai bejegyzést végére értünk, igyekeztünk összeszedni a kedvenc darabjainkat, és reméljük inspirálódtatok a nagy pulcsi-vásár előtt. Ha bármi kérdésetek van, írjatok nekünk bátran! 

Style and Blog

u.i.

Aki szeretne minket támogatni a GLAMOUR Women of The Year jelöltjeként, az a következő linken tud ránk szavazni: http://bit.ly/1jj82L3 

Nagyon szépen köszönünk minden támogatást, tündérek vagytok! 
Legyen nagyon szép estétek!

3 comments:

  1. Sztem is:) az egyik legjobb és legrészletesebb. És a plusz stílustippek is nagyon jó ötlet. Tuti kipróbálom. Sőt megyek is a szekrényhez próbálgatni:D köszi lányok.

    ReplyDelete
  2. I just found you! Perfect post!!!
    (http://geladosdemaquina.blogspot.com/)

    ReplyDelete

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...