Saturday 28 September 2013

PLAYFUL PASTELS FOR 2013/14 FALL WINTER


Sziasztok!
Ma ismét egy hosszabb trendbejegyzést készítettünk Nektek, melyben a szezon talán legmegosztóbb újdonságáról, pasztell színű kabátokról lesz szó. Sokan idegenkednek az új mániától, mások örömmel fogadják a nem mindennapi trendet - egy biztos, az emberek többsége nem hagyja szó nélkül a szokatlanul vidám színekbe burkolózó új őszi / téli hóbortot. 
Bár a kifutókon már hosszú hónapokkal ezelőtt  megcsodálhattuk a legnagyobb tervezők cukorkaszínű kabátcsodáit, s a legtöbb őszi / téli trendriportban (így nálunk is, a cikket itt érhetitek el) hetekkel ezelőtt olvashattatok az új trendről, a fast fashion üzletekbe és népszerű külföldi webáruházakba még csak most áramlanak be ezek a csodás, pasztell színű ruhadarabok. Széles választékban megtaláljátok őket a Zara és Stradivarius üzleteiben, de érdemes meglesni a nagyobb online store-ok, így az Asos vagy a Forever21 kínálatát is. Sőt, ha idén ősszel szívesen melegednétek fagyiszínű kabátokban, bátran böngésszetek az EBAY-en is, rengeteg hasonló darabra leltek majd. 
A bátrabb divatkövetők tehát búcsút inthetnek a komor őszi színeknek, és kedvükre válogathatnak a babakék, levendulalila, vajsárga és babarózsaszín különböző árnyalatai között. Nos, Ti beszállnátok?


Hello Dolls,
Today we would like to present you one of the most crushing but lovely new fashion trend, candy coats
For some people the new mania is love at first sight, while others are averse from pastel coats for fall/winter prefering classic colors such us burgundy, mustard, grey or beige. Like it or not,  from Victoria Beckham to Giambattista Valli, designers whipped up coats in illuminating pastels like baby pink, mint, levander, powder pink and buttercup yellow. Beyond the designer coats most of them are available now at the fast fashion stores (Zara, Stradivarius) and online boutiques (Topshop, Asos, Forever21, Oasap) as well. You should also checked them on EBAY, there are pretty good ones at affordable prices.
Follow the new fashion trend and look like a walking ice cream in the mids of the snow. Would you like to join? If yes, here are some useful how-to-wear tips. Enjoy babies!


Jelenleg talán legnagyobb választékban a púderrózsaszín és levendulalila kabátok kaphatóak, szerencsére a biker stílusúaktól a ballonkabátokig rengeteg csodás fazon érhető el a boltokban és a különböző webshopokon keresztül is. Az én kedvencem egy gyapjúból készült Stradivarius darab lett (itt megnézhetitek), de nagyon szépeket találtok a Topshop, Asos és Oasap oldalakon is. A teljesség igénye nélkül íme néhány nagy favoritunk:







Bár jóval kisebb a választék, azért a mentazöld kabátok kedvelőinek se kell lemondaniuk kedvencükről - egy - két meseszép darabot ebből a színből is találni. A mi favoritunk egy Vero Moda (itt megtalálható) darab lett, melyre most 50%-os kedvezménnyel, mindössze 8290 forintért csaphattok le. Ugye, milyen különleges? 




Kicsit kevesebb rózsaszín és több barna, s máris kész a bármikor jól kihasználható ruhadarab. Ha szívesen viselnél pasztell kabátok idén ősszel, ám nem akarsz csak egy szezonra beruházni valami újba, válaszd a klasszikus és megbízható nude színt! Örökké trendi, mindig kifinomult és nőies - egyszerűen nem lehet melléfogni vele! Ha biztosra akarsz menni, irány a Zara, de érdemes egy pillantást vetni az online kínálatra is:





A mentazöld mellett a babakék is virágkorát éli, főleg ha egy extra puha és meleg gyapjúkabátról van szó. Blake Lively a Gossip Girlben már megmutatta, hogyan hordjuk stílusosan a pasztellkék kabátot - most rajtunk a sor! A mi kedvencünk egy hosszított darab lett az EBAY-ről (itt találjátok), de ez a Marks and Spencer kabát is csodálatosnak tűnik! 


Idén ősszel a klasszikus mustárszínt felváltja a pasztelles vajsárga, mely a közép - és sötétbarna hajú hölgyeknek különösen jól áll. Választhattok egyenes fazonú, kényelmes és pihepuha darabot (például ezt a gyapjúkabátot), de bújhattok A-vonalú, nőiesebb fazonú halványsárga kabátokba is, ahogyan Kate Middleton hercegnő is tette (középen). 

photos from weheartit | chicisimo

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...