Tuesday 1 January 2013

DIVAT ÉS ASZTROLÓGIA - ÚTMUTATÓ


vasta32.jpg
Ha érdeklődsz az aktuális divat és stílusirányzatok iránt, és nyitott vagy az asztrológia felé, szívesen olvasgatsz horoszkópokat, akkor bizonyára nem véletlenül találtál rá cikkeinkre.
Szeretnénk segíteni abban, hogy megtaláld leírásaink között a Rád jellemző, önmagad számára leginkább használható divathoroszkópot!
Gyakori, hogy a laikus érdeklődők csak a születési csillagjegyük („horoszkópjuk”) alapján próbálnak tájékozódni, s azt tapasztalják, hogy a leírásokat nem, vagy nem teljesen tudják önmagukra vonatkoztatni.
Ennek a hátterében az áll, hogy egy egyén bepontosított személyes horoszkópja lényegesen több elemet tartalmaz, mint amiről tudomása van. A „születési csillagjegy” nem más, mint az a csillagkép, melynek előterében tartózkodott a Nap a horoszkópban a születés időpontjában. Itt megkeresheted a születési csillagjegyedet! 
 A születési csillagjegy domináns energiát jelent számunkra, ám a külvilággal való kapcsolatunkat, viselkedésünket, így öltözködési és stílusérzékünket sokkal jobban meghatározza az ascendensünk.

MI AZ AZ ASCENDENS?
 Az ascendens nem más, mint az élet színpadán eljátszandó kozmikus szerepünk, melyhez a megfelelő jelmezt kell magunkra öltenünk. Fontos, hogy a mindenkori öltözetünk összhangban legyen az aktuális szerepszemélyiségünkkel.
 Az ascendens pozícióját a pontos születési óra, perc alapján lehet kiszámolni. Érdemes megismerkedni vele, hiszen amellett, hogy elsődleges hatással van az öltözködésünkre, általánosan meghatározza azt, hogyan viszonyulunk a külvilághoz, hogyan képviseljük magunkat, mit és hogyan mutatunk meg önmagunkból másoknak. Párkapcsolatban is dominál a hatása.,
 Az ascendens egy ösztönösen megélt tulajdonság együttesünk, melyre sok visszajelzést kapunk a külvilágból, hogy ilyennek látnak, ismernek meg bennünket mások. Emiatt akár hangsúlyosabbnak is érezhetjük életünkben az ascendensünk asztrológiai jegyét, mint a Nap születési pozícióját.
 Ha ismered a születésed óra, percét a következő asztrológiai program a segítségedre van abban, hogy megtaláld az ascendensed jegyét. S utána nincs más dolgod, mint annak a jegynek megfelelő leírást olvasgatni. Itt találod az ascendens számító programot. 
Természetesen az ascendens is csak egy, még ha nagyon hangsúlyos elem a horoszkópodból, tehát bárhol bármilyen leírást olvasgatsz, az sosem fog tökéletesen minden részletében passzolni Hozzád. Hiszen Te magad egy egyszeri és megismételhetetlen csoda vagy! Sokféle asztrológiai elem komplex kapcsolata, és nem egy kiragadott szelet. Tehát korrekt tanácsot csak egy személyre szabott egyéni horoszkóp elemzés adhat számodra.

Ha egyenlőre beéred az asztrológiával való ismerkedéssel, itt online elkészítheted és megnézheted, hogyan néz ki a horoszkópod.
Ha egy kicsit többet értesz már az alap asztrológiai jelzésekből, akkor vedd figyelembe azt is, hogy az ascendensed mellett az első horoszkóp házban található planétáid is befolyással vannak stílusérzékedre, öltözködési szokásaidra.
 zodiac.jpg
Egyébként pedig hallgass az ösztönös megérzéseidre, és öltözködj kedvedre!
A jó öltözködés titka, hogy aktuálisan jól érezd magad abban, amit éppen viselsz! A harmónia legyen Veled!

Oláhné Mednyánszki Krisztinaokleveles asztrológus
for
Style and Blog

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...