Sunday 17 March 2013

ONLINE SHOPPING

invuulondon.jpg




joy.jpg
A JOY magazin online shoppingja évek óta nagy népszerűségnek örvend - az árpilisi Joy-ban található kód segítségével ugyanis - online vásárlás esetén - rengeteg extra kedvezményt vehetünk igénybe a héten. A hétfőn induló kupon-őrület előtt arra gondoltunk, hogy összegyűjtjük Nektek a kedvenceinket. Sorra vettük, milyen kedvezményeket vehettek igénybe, s a saját favoritjaink mellett összeszedtünk néhány érdekes újdonságot: rövid listánkban bemutatunk néhány olyan webáruházat is, amit korábban nem ismertünk, ám most felkeltették az érdeklődésünket.

A toplistánk egyértelmű: 20%-os kedvezménnyel szeretnénk egy pár Converse cipőt a Legendsből, lecsapnánk egy izgalmas regényre a Libri kuponnal, klassz lenne előfizetni az Instyle-ra, és végigböngésszük a Fashion Days kínálatát, elvégre 80%-os akciókból sosem elég! Nektek mik a kedvenceitek? :)
1_3.jpg
ZEMA - 20% KEDVEZMÉNY

A ZEMA ékszer webáruházában kézzel festett, zömében tradicionális magyar népi motívumokkal díszített porcelánékszereket találtok. A minőség garantált, a változatos formákkal és mintákkal díszített ékszerek alapanyagát ugyanis a Hollóházi Porcelángyár biztosítja. A www.zemaekszer.hu oldalon megcsodálhatjátok a különleges kiegészítőket. S persze a jó hír: ha beleszerettek egy csodás darabba, hétfőtől 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.  
LEGENDS - 20% KEDVEZMÉNY

A Legends üzleteit valószínűleg senkinek nem kell bemutatni - sportosan elegáns utcai viseletek alapdarabjait találjuk náluk. Mi az összes közül ennek a kuponnak örültünk a legjobban, ugyanis régóta szeretnénk új Converse tornacipőt vásárolni. Már ki is néztük a tökéletes fehér színű, alacsony szárú darabot - visszaszámlálás elkezdődött, alig várjuk a hétfőt! :)
DOUGLAS - AJÁNDÉK

Őszintén szólva még nem hallottunk róla, hogy a Douglasban kapható termékek otthonról, online is megrendelhetők - és mégis! Ráadásul online rendelés esetén a bolti ár alatt, kedvezményesen juthatunk hozzá kedvenc sminktermékeinkhez és körömlakkjainkhoz. Yuppy!

joy sh_1.png
LIBRI - 20% KEDVEZMÉNY
Egy könyv mindig remek ajándék - főleg ha magunknak választhatjuk ki. Az olvasás csodás kikapcsolódás, a sok internetezés és filmezés mellett pedig mi is egyre gyakrabban vágyunk egy izgalmas olvasmányra. Sajnos az új Dan Brown könyvre még egy kicsit várni kell, de mindenképpen felhasználjuk a kupont és lecsapunk néhány izgalmas regényre.
 GUESS - 20% KEDVEZMÉNY
Március 18. és április 16. között a JOY online shoppingnak köszönhetően 20% kedvezménnyel vásárolhattok a http://www.guessdebrecen.hu/ oldalon. A gyönyörű, megbízható minőségű táskák mellett mi egy arany vagy rose gold órát szereznénk be, hiszen az idei nyár alapdarabja egy (vagy több) tökéletes metál óra. 
3 x 500HUF ÉRTÉKŰ brands.hu KUPON
A brands.hu-n közel 400 világmárka termékei közül válogathatunk - természetesen akciós áron. A webáruház 2-4 naponta indít hatalmas akciókat,  így akár a bolti ár 80 százalékáért is beszerezhettek igazi luxustermékeket. Az online shoppingnak köszönhetően pedig plusz kuponokat használhatunk fel. Éljen!

joyeva_1.jpg
INSTYLE MAGAZIN

Fizess elő most mindannyiunk kedvenc magazinjára 3 hónapra, s 795 forint helyett lapszámonként 495 forintba kerül egy Instyle! Részletek: www.instyle.hu/elofizetes/
ÉVA MAGAZIN - 33% KEDVEZMÉNY
A kupon ellenében most 33% kedvezménnyel fizethettek elő az Éva magazinra a http://www.evamagazin.hu/elofizetes/ oldalon,
így mindössze 4740 Ft-ba kerül egy évre!
ZELKA SZAPPAN - 30% KEDVEZMÉNY


A Zelka szappanmanufaktura oldalán megvásárolható natúrkozmetikumok frissességet és garantáltan puha, selymes bőrt ígérnek. Ha szívesen kipróbálnád őket, itt a tökéletes alkalom! 


joyshopp.jpg
ALICE & WHITE - 25% KEDVEZMÉNY
Ha szereted a natúr-kozmetikai termékeket és fontos számodra a környezetvédelem, a skandináv cég filozófiájával és termékeivel
könnyen azonosulsz majd! :)
Mi teljesen beleszerettünk a tavaszi / nyári pasztell kollekciójukba, különösen a körömlakkokba Néztétek mér? Csodaszépek! Lessétek meg őket Ti is a
http://www.aliceandwhite.com/ oldalon, érdemes!
FASHION DAYS 50-80% KEDVEZMÉNY 
Nincs olyan, aki ne ismerné a Fashion Days Magyarország hihetetlen akcióit.
Ha valamilyen okból eddig mégse regisztráltatok volna az oldalra, most megéri:
50 -80%-os kedvezménnyel szerezhetitek be kedvenceiteket - többek közt a korábbi összeállításainkban is látható Invuu
London táskákat. Szuper lehetőség, mindenképpen nézzétek meg a kínálatot! :)
BIZSUK.COM - 20% KEDVEZMÉNY
Szintén nem ismertük az oldalt,
de első ránézésre a bizsuk.com egy fantasztikus hely: óriási kínálat, színes és
 divatos ékszerek és kiegészítők találhatók a webáruházban - korrekt áron.  
További információk: http://www.joy.hu/onlineshopping/ 





invuu-sales-facebook.jpg
Legutóbb frissítve75.jpg
Ahogyan azt a 2013-as táskatrendeket bemutató bejegyzésünkben is olvashattátok, az oversize clutchok, azaz a hatalmas méretű borítéktáskák idén virágkorukat élik. Külön pluszpont, ha metálfényű - arany, ezüst vagy bronz - darabokat választatok a nyári kiegészítőitek közé - mely minden összeállítást különlegessé varázsol.
Az Invuu London táskákat és kiegészítőket a múlt héten fedeztük fel - webáruházuk rengeteg itthon nem kapható, divatos, ugyanakkor merész és különleges shopping baget és clutchot kínál. Ráadásul most féláron, pontosan 59% kedvezménnyel juthatunk hozzá egyes termékekhez: a Fashion Days oldalán ugyanis akciós áron vásárolhatók Invuu kiegészítők is! Az akció hétfő reggelig tart, érdemes kihasználni, ugyanis többek közt a következő két táska is kedvezményesen szerezhető be:
m6.jpg
00_4.jpg
Reméljük sikerült néhány hasznos információval szolgálnunk. Jó böngészést és online shoppingolást kívánunk!
Legyen gyönyörű hétvégétek, sok puszi:
Style and Blog

No comments:

Post a Comment

A megjegyzések moderálás után válnak láthatóvá.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...